fbpx
Back To Top

Weet u vandaag waar uw bedrijf staat en waar het naartoe wil? Wat betekent uw merk eigenlijk? Waar worstelt uw organisatie mee op vlak van marketing en communicatie? En nog belangrijker: wat doet u eraan en hoe krijgt u uw boodschap via de juiste kanalen tot bij de mensen die het moeten horen, proeven, voelen of beleven? Samen met u gaan we intern analyseren en evalueren, om dan aan de hand van een evenwichtig actieplan uw uitdagingen aan te pakken. We doen dat erg pragmatisch, weliswaar steeds ambitieus, maar telkens op maat van uw mogelijkheden.

Merkenworkshop.

Samen met u definiëren we uw merk. Wat is uw missie en visie? Wat zijn uw waarden? Wie is uw doelpubliek? Welke look & feel streeft u na? Hoog tijd om hierbij stil te staan, alles vast te leggen en van daaruit verder te bouwen.

 

* volg een Merken workshop via de KMO portefeuille

Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development
Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development

Strategieworkshop.

Hoe moet ik mijn klanten bereiken? Met welk verhaal? Welke marketing- en communicatietools zet ik in? En welke resultaten beoog ik? De nodige research, interviews en denkoefeningen geven vorm aan een fors actieplan, klaar om de markt mee te bestormen.

* volg een Strategie workshop via de KMO portefeuille

Uw boodschap bij de juiste mensen
laten horen, proeven, voelen en beleven.

Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development

Media & social strategy.

U wil met nieuws uit eigen huis de media bespelen? U heeft er het raden naar vanuit welke invalshoek u iets commercieels ook redactioneel aantrekkelijk maakt? En werkt die benadering dan tegelijk voor uw sociale mediakanalen? Welke kanalen gebruikt u best? Op basis van onze ervaring en uw input bepalen we de strategie met de meeste slagkracht.

DIGITAL DONKEY | Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen | +32 3 5000 917 | info@digitaldonkey.be | Privacy Beleid