fbpx
Back To Top

We schamen ons nooit. Zeker niet om een open deur in te trappen: alles draait om content. Digital Donkey ademt content die ongedwongen is, out of the box en triggert als geen ander. Van head to tail zoals één van onze klanten het zo mooi verwoordt. Van copywriting, press releases, social media marketing -strategie en- beheer, foto en video, live communication tot activaties en events van a tot z…

Press.

Kan een donkey zich als een vis in het water van het huidige cross-medialandschap voelen?

Reken maar. Toch is het scoren van eender welke redactionele publicatie allerminst vanzelfsprekend geworden. Met de vinger aan de pols en een immens netwerk, smijten we ons dagelijks vol overgave in de bruisende mediaring.

Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development
Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development

SOCIAL MEDIA.

Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn winnen nog steeds aan impact op het dagelijkse consumentenleven. Geen social media skills? De weg kwijt op het web? Wij rollen uw strategie uit, beheren al uw kanalen en bouwen aan een hechtere relatie met uw publiek.

* volg een Social media opleiding via de KMO portefeuille

Content die triggert.
Van head to tail.

Live Communication.

Niets zo bevredigend dan aan de hand van een cool event of opvallende activatie uw verhaal om te zetten in een live beleving. Om zo, met onmiddellijke en tastbare return, af te toetsen hoe mensen uw brand ervaren. En daar dan uw verdere communicatiestrategie op af te stemmen.

Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development
Digital-Donkey-Belgium-strategie-content-development

Content
met grote ‘C’.

Onze donkeys zweren boven alles bij spraakmakende content. Van verrassende foto’s, wervende en SEO-vriendelijke teksten voor uw website, copy voor presentaties of persteksten, teasende social filmpjes of een knaller van een aftermovie…u vraagt: deze donkeys draaien (de copy)!

Nieuwsbrief.

Zowel voor uw interne als externe communicatie is een gebalde nieuwsbrief, in een strakke lay-out, nog altijd een must. Gekruid met de juiste tips & tricks blijft e-marketing – zelfs met de nieuwe GDPR-richtlijnen (General Data Protection Regulation) – een ideale tool om uw doelgroep of collega’s te informeren, inspireren en engageren.

DIGITAL DONKEY | Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen | +32 3 5000 917 | info@digitaldonkey.be | Privacy Beleid